Help een ander

Uw onderneming doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, en wil dit ook doorvoeren in een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje? Genereer meer draagvlak en plezier in verantwoord bedrijfsuitjes inclusief een bijdrage van €2,50 per persoon aan een goed doel! Zo bieden wij in samenwerking met meerdere partners diverse mogelijkheden in de natuur (bossen, strand, parken), binnen sociale zorginstellingen en bij verschillende biologische zorgboerderijen. U gaat bijvoorbeeld klusjes doen of bij een project helpen. Of wat dacht u met cliënten van een zorginstelling op pad of met hen leuke dingen ondernemen. Ze hebben vast de dag van hun leven! Ook kunt u met uw bedrijf ervoor kiezen om aan een goed doel deel te nemen. Denk hierbij aan een sponsorloop, inzamelactie of deelname aan Alpe d’HuZes of bijvoorbeeld The Color Run. Laat duurzaam-uitje (een handelsnaam van QMandS – Quality Marketing & Sustainability) u hierin helpen. Wij hebben de expertise en kunnen uw verantwoord personeelsuitje faciliteren, uitwerken en begeleiden.

Ga direct naar:
> Klussen op de Zorgboerderij
> Sociaal bedrijfsuitje met de Zorginstelling
> Voor het zelfde gemak gooien wij het in de Zak
> Help de Natuur

Deelname aan een duurzaam bedrijfsuitje = een bijdrage aan de samenleving. Het bevordert goodwill, versterkt uw imago en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug! Bij elk uitje dat u boekt via Duurzaam Bedrijfsuitje ontvangt u bovendien ons certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 91001/ 26000 normering van uw onderneming.
certificaat duurzaam-uitje

Neem contact met ons op voor meer informatie; klik hier of bel ons op 0031 (0)40 2524 656.

Waarom zou u voor duurzaam-uitje kiezen? Onze top 10….

  1. Betrouwbaar: U werkt samen met een eerlijk eventbureau voorzien van duurzaam keurmerk van de hoogste trede.
  2. Ervaring: Wij opereren sinds 2009 in de markt en onderkennen een gezonde en stabiele groei met fantastische partners en relaties.
  3. Partner: Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, een vrijblijvende afspraak behoort dus tot de opties. Wij streven naar een duurzame relatie.
  4. Bereikbaar: Duurzaam-uitje verzorgt 24/7 events voor u uit en ons kantoor is op alle werkdagen telefonisch en persoonlijk bereikbaar.
  5. Eerlijke prijzen: Wij bieden duurzame producten en verschillende sociale diensten tegen transparante prijzen aan. In team(building) spellen betaalt u bijvoorbeeld per team en niet per deelnemer, wel zo eerlijk als personen onverhoopt afmelden.
  6. Bijzonder aanbod: Wij trachten een uniek en zo’n breed mogelijk aanbod te kunnen verstrekken, voor elk seizoen en iedere locatie.
  7. Voor groot en klein: Of het nu om 15 of 1.000 deelnemers gaat, duurzaam-uitje zorgt dat het duurzame event uitgevoerd wordt met eigen personeel (gidsen, trainers, instructeurs voorzien van EHBO/BHV) en uitstekende partners.
  8. Slecht weer scenario: Ook bij slecht weer hebben wij alternatieven voor u, zodat uw uitje niet letterlijk in het water valt.
  9. Goed doel: Bij elk bedrijfsuitje dat u bij ons boekt, schenken wij in gezamenlijk overleg €2,50 per deelnemer aan een goed doel.
  10. Certificering: Na uw uitje ontvangt u onze duurzame certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 91001/ 26000 normering van uw onderneming.

Nog steeds niet overtuigd, neem contact met ons op voor meer informatie; klik hier of bel ons op 0031 (0)40 2524 656.