Inspiratie Tours


Wij weten als geen ander evenementenbureau dat uw verantwoord bedrijfsuitje of afdelingsuitje leuk, ontspannen en origineel moet zijn. Kies daarom voor een duurzame en inspirerende tocht dat aan deze factoren voldoet, maar ook maatschappelijk verantwoord is. Wij bieden diverse tochten aan door de stad of in een bos, strand of stadspark. U gaat dan te voet of met een elektrisch voertuig op pad. Denk hierbij aan een eco-solex, segway of e-scooter (allen elektrisch aangedreven) of actiever met een step, mountainbike, tandem of fiets. Hierbij kunt u dus kiezen om een stad te verkennen of de natuur in te gaan. De instructeur zal als gids met u meegaan en u diverse duurzame en biologische plekjes aanwijzen. Tijdens de tocht is een stop bij een inspirerende en duurzame ondernemer inbegrepen en er is uiteraard tijd ingelast voor een (h)eerlijke lunch, drankje of versnapering.

Ga direct naar:
> iPad Teambuilding
> City Tours
> City Games
> Ontdek de Natuur
Ontdek de MVO Ondernemer

Duurzaam-Uitje is partner van MVO Nederland.
MVO_Partner

Neem contact met ons op voor meer informatie; klik hier of bel ons op 0031 (0)40 2524 656.

Waarom zou u voor duurzaam-uitje kiezen? Onze top 10….

  1. Betrouwbaar: U werkt samen met een eerlijk eventbureau voorzien van duurzaam keurmerk van de hoogste trede.
  2. Ervaring: Wij opereren sinds 2009 in de markt en onderkennen een gezonde en stabiele groei met fantastische partners en relaties.
  3. Partner: Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, een vrijblijvende afspraak behoort dus tot de opties. Wij streven naar een duurzame relatie.
  4. Bereikbaar: Duurzaam-uitje verzorgt 24/7 events voor u uit en ons kantoor is op alle werkdagen telefonisch en persoonlijk bereikbaar.
  5. Eerlijke prijzen: Wij bieden duurzame producten en verschillende sociale diensten tegen transparante prijzen aan. In team(building) spellen betaalt u bijvoorbeeld per team en niet per deelnemer, wel zo eerlijk als personen onverhoopt afmelden.
  6. Bijzonder aanbod: Wij trachten een uniek en zo’n breed mogelijk aanbod te kunnen verstrekken, voor elk seizoen en iedere locatie.
  7. Voor groot en klein: Of het nu om 15 of 1.000 deelnemers gaat, duurzaam-uitje zorgt dat het duurzame event uitgevoerd wordt met eigen personeel (gidsen, trainers, instructeurs voorzien van EHBO/BHV) en uitstekende partners.
  8. Slecht weer scenario: Ook bij slecht weer hebben wij alternatieven voor u, zodat uw uitje niet letterlijk in het water valt.
  9. Goed doel: Bij elk bedrijfsuitje dat u bij ons boekt, schenken wij in gezamenlijk overleg €2,50 per deelnemer aan een goed doel.
  10. Certificering: Na uw uitje ontvangt u onze duurzame certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 91001/ 26000 normering van uw onderneming.

Nog steeds niet overtuigd, neem contact met ons op voor meer informatie; klik hier of bel ons op 0031 (0)40 2524 656.