Duurzame Ondernemers

   

Samen met uw collega’s en/of relaties duurzame ondernemers ontmoeten? Laat u verrassen in een inspiratie tour! Duurzaam Bedrijfsuitje heeft het GOUDEN keurmerk voor Duurzaam Ondernemer behaald en is MVO Nederland partner. Binnen het netwerk van MVO Nederland opereren ruim 100.000 ondernemers in brancheorganisaties, bedrijven, NGO’s, onderzoeksinstellingen, onderwijs en andere overheden. Wilt u meer over MVO, duurzaamheid, PSO, Cradle2Cradle, Circulaire Economie et cetera weten, boek dan nu een tour!

Ontdek de Duurzame Ondernemers

De locaties en type ondernemers worden uiteraard vooraf met u kortgesloten en u wordt professioneel bijgestaan door (een) ervaren begeleider van Duurzaam Uitje als zijnde host. Bij duurzame ondernemers moet u denken aan sociale ondernemingen, bedrijven die ambacht uitoefenen of van afval weer bruikbare producten genereren. Ook designers, innovatieve bedrijven en zorgboerderijen zijn een optie. Bij elke locatie zult u uitleg krijgen over het duurzame proces en bestaat er veelal de mogelijkheid om in de keuken van deze ondernemer te kijken.

Een duurzaam bedrijfsuitje bij een duurzame ondernemer = inspiratie en beleving. Het bevordert uw visie en marktkansen en u krijgt er betrokken medewerkers en een leuke dag voor terug!

Globaal programma

Het programma begint bij een gezellige horeca waar jullie ontvangen worden met een kop koffie of thee en iets lekkers of een heerlijke boerenlunch. Vervolgens gaan jullie met de begeleider(s) op pad. Jullie krijgen uitleg over het (dag)programma. Afhankelijk van de groepsgrootte en het programma, wordt is een wissel- of keuzeprogramma mogelijk. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Globale tijdsplanning middag

12.00 Ontvangst / inloop met koffie en thee
12.30 Opening en Boerenlunch
13.30 Op pad en bezoek van minimaal 2 duurzame ondernemers. Tussendoor een pauze.
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Globale tijdsplanning dag

09.00 Ontvangst / inloop met koffie, thee en iets lekkers
10.00 Op pad met een vervoersmiddel (fiets, elektrische scooter oid) en bezoek van minimaal 2 duurzame ondernemers. Tussendoor een pauze.
13.00 Boerenlunch
14.30 Retour met het gekozen vervoersmiddel en MVO kennis quiz op gezellige locatie.
16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijs indicatie vanaf 20 personen

Vanaf € 49,00 per persoon. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en de exacte prijzen.

• Inclusief organisatie en begeleiding en volledige afstemming met horeca locatie
• Inclusief coördinator met BHV/EHBO diploma
• Maatwerk; exclusieve opmaak organisatie, eigen vragen/opdrachten meenemen.
• Inclusief €2,50 p.p. donatie aan een goed doel naar keuze (winnend team mag kiezen)
• Catering prijzen vanaf: Ontvangst €5, Lunch €15, Buffet of BBQ €25.
• Klussen / goede daden combineren vanaf €750

Vraag een offerte aan. Vul hiervoor het aanvraagformulier in of bel ons op 040-2524656.