Over ons

Duurzaam bedrijfsuitje biedt MKB, Corporates en Overheden diverse duurzame groepsuitjes aan. Wij ontwikkelen en voeren deze groene en creatieve teamuitjes zelf uit, welke garant staan voor duurzaamheid, verbetering teamspirit en ondersteuning van goede doelen. U kan ook daadwerkelijk meehelpen aan een maatschappelijk project en duurzaam uitje zal hierin begeleiden en faciliteren. Door onze jarenlange focus en ervaring op duurzaam ondernemen en social return, hebben wij in 2015 het gouden keurmerk duurzaam ondernemen mogen ontvangen.U kunt vertrouwen op een professioneel en eerlijk evenementenbureau dat graag met u meedenkt!

Goed Doel ontvangt €2,50 per persoon

Bij elke boeking stellen wij € 2,50 per persoon beschikbaar voor een nader overeen te komen goede doel. Wat wordt jullie goede doel? De natuur, mens of dieren of steun je liever een project? Onze eigen doelen zijn onder andere:
Alpe d'HuZes wnf  Serious Request  Kwfoxfam

Duurzaam Certificaat

Bij elk uitje dat u boekt via Duurzaam Bedrijfsuitje ontvangt u ons certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 91001/ 26000 normering van uw onderneming.
certificaat duurzaam-uitje

Wie gingen u voor?

Hieronder vindt u een greep van onze referenties:

“Wij zijn vanuit SNS zeer tevreden over de persoonlijke service. Het verzoek tot organisatie van een heidag kwam vanuit onze kant vrij laat. Toch is het jullie gelukt om op de korte termijn een zeer geslaagde dag te organiseren. Er was grote betrokkenheid vanuit jullie kant en dat waarderen wij enorm. Iedereen was erg enthousiast over het feit dat de dag niet alleen leuk en leerzaam was, maar ook dat het fijn is om een bijdrage geleverd te kunnen hebben aan de zorgboerderij. Het was een mooie ervaring”.

Duurzaam-Uitje is een merk van QMandS (Quality Marketing & Sustainability)

Qmands is een zakelijk dienstverlener in Duurzame Marketing oplossingen in het MKB. QMandS ontwikkelt meerdere creatieve oplossingen welke garant staan voor hogere merkbekendheid en merkbewustzijn, verbeterd relatiebeheer, hogere omzet en brutowinsten. QMandS helpt opdrachtgevers daarnaast in leadgeneratie, betere marges en omzetsnelheid, maar zal te allen tijde rekening houden met het verantwoordelijk maatschappelijk ondernemen. Door haar jarenlange focus en ervaring op duurzaam ondernemen en social return informeren wij ondernemers tevens over duurzaamheid en hoe dit toe te passen in de eigen organisatie. Kijk voor informatie op www.qmands.nl.

QMANDS logo new

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf dat studenten aan het (V)MBO een stageplek aanbiedt in de creatieve industrie. De creatieve industrie is een van de belangrijkste sectoren van Nederland. Daarom is het van belang om deze industrie te laten groeien en bloeien. Hoe doe je dat? Volgens GOC door optimaal gebruik te maken van de mensen die werkzaam zijn in deze branche en hen, en de organisaties waarbinnen zij werken, te helpen met hun ontwikkeling. Enerzijds in de vorm van individuele groei door ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling van kennis en vaardigheden, anderzijds door collectieve ontwikkeling van de branche. Voor meer informatie neem contact met ons op of raadpleeg de website van www.goc.nl of www.s-bb.nl
Erkend Leerbedrijf SBB

Social Return

Overheidsinstanties verstrekken jaarlijks voor ruim € 50 miljard aan opdrachten. Middels aanbestedingen kunnen opdrachtnemers inschrijven. Hierin stellen zij voorwaarden op het gebied van MVO: milieu,  betere arbeidsomstandigheden in de internationale productieketen en op het gebied van werkgelegenheid. Dat laatste wordt social return genoemd. Met Duurzaam Uitje spelen wij in op Social Return en ook bieden wij via QMandS een inspirerende workshop aanbestedingen aan, waarin we Social Return behandelen. Tevens leveren wij reeds jaren een bijdrage in Social Return in samenwerking met de Startersbeurs en via Autismepunt.nl.
autismepunt Startersbeurs

Duurzaam Ondernemer

In 2014 ontvingen wij van gemeente Eindhoven het zilveren keurmerk duurzaam ondernemer. Hierna hebben wij diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties doorgevoerd. Op 8 juni 2015 vond in het Natlab Eindhoven de zesde editie plaats van de uitreiking van het Keurmerk Duurzame ondernemer. Veertig ondernemers in Eindhoven ontvingen uit handen van wethouder Staf Depla een gouden (13x), zilveren (23x) of bronzen (4x) keurmerk. De uitreiking werd omlijst door een “duurzame trendwatch” van Adjiedj Bakas en een razendsnelle vrolijke noot van Dolf Jansen. QMandS behaalde dit keer het gouden keurmerkwww.eindhoven.nl/keurmerk
DO goud algemeen CMYK 2015

Partner MVO Nederland

Met gepaste trots zijn wij partner van MVO Nederland en voldoen wij aan haar manifest. Voor meer informatie kijk op www.mvonederland.nl.

MVO_Partner

Veiligheid & Zekerheid

Met ruim 6 jaar ervaring, weten wij van de hoed en de rand wat er mogelijk is in de uitvoering van teamuitjes. Instructeurs krijgen bij ons een interne opleiding en worden extern geschoold op BHV en EHBO. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens adviseren wij u over de mogelijkheid voor het afsluiten van evenementenverzekeringen. Wel zo prettig.
BHV

Partner Staatsbosbeheer, NL Doet. en Supporter Nederland Schoon

Met gepaste trots zijn wij partner van Staatsbosbeheer en verzorgen wij in samenwerking met hen bijzondere groene uitjes in de natuur. Tevens zijn wij supporter van Nederland Schoon.
Staatsbosbeheer supporterschoon-boven_url Print

Besparing CO2 uitstoot….kom met de trein!

Bij een bedrijfsuitje of teamuitje stimuleren wij u om met het openbaar vervoer te komen, of indien u dicht bij de plaats van activiteiten gevestigd zit te voet of per fiets te komen. Eenmaal op locatie verzorgen wij een biologische lunch of fairtrade koffie en thee met iets lekkers. Na de introductie start de duurzame activiteit(en). Indien gewenst zullen de activiteiten op teambuilding gericht zijn. Vervolgens kan na afloop optioneel geborreld of een biologische en fairtrade diner of barbecue verzorgd worden. Tijdens het borrelen zijn eventueel ook biologische drankjes beschikbaar. Wellicht is het tijdens de borrel ook toepasselijk om uw kennis van duurzaamheid en MVO te testen in een gezellige duurzame quiz? TIP: NS Groepsretour, vanuit verschillende locaties naar de evenementenlocatie komen vanaf €7 per persoon!

NS Groepsretour

Nog steeds niet overtuigd, neem contact met ons op voor meer informatie; klik hier of bel ons op 0031 (0)40 2524 656.