Workshops

Wij weten als geen ander dat uw verantwoord teamuitje of bedrijfsuitje leuk, ontspannen en origineel moet zijn. Kies daarom voor een duurzame workshop dat aan deze factoren voldoet, maar ook maatschappelijk verantwoord is. Zo bieden wij in de stad diverse workshops aan, maar kunnen wij ook vele workshops in de natuur of bij u op locatie verzorgen. Elke workshop is uniek en gebaseerd op duurzaamheid. U gaat bijvoorbeeld een biologische kaas, wijn of bier workshop volgen. Of wat dacht u van creatief aan de slag gaan met klei, ijs of zand? Maakt uw team het mooiste sculptuur? Ook kunt u met uw team ervoor kiezen om meer te leren over schilderen, fotograferen of mozaïeken. De trainer zal de diverse duurzame materialen verzorgen en u de kneepjes van het vak leren. Tijdens en na de workshop is uiteraard een pauze voor een biologische lunch, drankje of versnapering mogelijk.

Ga direct naar:
> MVO Quiz
> Winter bedrijfsuitje
> Ken je collega
> Proeverijen

Duurzaam-Uitje vindt eerlijke handel belangrijk!
fairtrade

Neem contact met ons op voor meer informatie; klik hier of bel ons op 0031 (0)40 2524 656.

Waarom zou u voor duurzaam-uitje kiezen? Onze top 10….

  1. Betrouwbaar: U werkt samen met een eerlijk eventbureau voorzien van duurzaam keurmerk van de hoogste trede.
  2. Ervaring: Wij opereren sinds 2009 in de markt en onderkennen een gezonde en stabiele groei met fantastische partners en relaties.
  3. Partner: Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, een vrijblijvende afspraak behoort dus tot de opties. Wij streven naar een duurzame relatie.
  4. Bereikbaar: Duurzaam-uitje verzorgt 24/7 events voor u uit en ons kantoor is op alle werkdagen telefonisch en persoonlijk bereikbaar.
  5. Eerlijke prijzen: Wij bieden duurzame producten en verschillende sociale diensten tegen transparante prijzen aan. In team(building) spellen betaalt u bijvoorbeeld per team en niet per deelnemer, wel zo eerlijk als personen onverhoopt afmelden.
  6. Bijzonder aanbod: Wij trachten een uniek en zo’n breed mogelijk aanbod te kunnen verstrekken, voor elk seizoen en iedere locatie.
  7. Voor groot en klein: Of het nu om 15 of 1.000 deelnemers gaat, duurzaam-uitje zorgt dat het duurzame event uitgevoerd wordt met eigen personeel (gidsen, trainers, instructeurs voorzien van EHBO/BHV) en uitstekende partners.
  8. Slecht weer scenario: Ook bij slecht weer hebben wij alternatieven voor u, zodat uw uitje niet letterlijk in het water valt.
  9. Goed doel: Bij elk bedrijfsuitje dat u bij ons boekt, schenken wij in gezamenlijk overleg €2,50 per deelnemer aan een goed doel.
  10. Certificering: Na uw uitje ontvangt u onze duurzame certificaat. Dit certificaat kan bijdragen aan uw PSO- en MVO-beleid of de ISO 91001/ 26000 normering van uw onderneming.

Nog steeds niet overtuigd, neem contact met ons op voor meer informatie; klik hier of bel ons op 0031 (0)40 2524 656.